HYDRAULIIKKATUOTTEET

Hydrauli-generaattorit

Hydrauligeneraattorit

Hydrauligeneraattorit muuntavat työkoneen hydraulivoiman korkealaatuiseksi sähköenergiaksi. Hydraulinen generaattori on luotettava, kompakti, kestävä, tärinätön ja päästötön ratkaisu esimerkiksi työvälineiden tarvitseman sähkön tuottamiseen. Soveltuu työkoneiden ja erikoisajoneuvojen tarpeisiin usein paremmin kuin erillinen aggregaatti.

Lue lisää

 

Hydrauliset uppopumput

Hydrauliset Geneset-uppopumput on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen nesteiden siirtoon.

Pumppuja voidaan käyttää mallista riippuen esimerkiksi traktorin, kuorma-auton, kaivinkoneen tai pienkuormaajan hydrauliikalla. Hydraulinen uppopumppu soveltuu esimerkiksi lietepumpuksi.

Lue lisää

Hydrauliset hitsauskoneet

Hitsikoneet

Työkoneen hydrauliikalla toimivat hydraulihitsit esim.

• rakennus- ja kaivostyökoneisiin
• porauslaitteisiin
• metsätyökoneisiin
• traktoreihin
• huoltoajoneuvoihin ja
• työasemille.

Hydrauliset hitsauslaitteet soveltuvat sekä hitsaukseen että tilapäiseen sähkönsyöttöön paikan päällä, esimerkiksi käsityövälineille ja valaisuun.

Lue lisää

Hydrauliset korkeapaine-pumput

Hydraulinen korkeapainepumppu

Yhdistämällä hydraulikorkeapainepumppuumme letku ja pistooli, voidaan rakentaa tehokas painepesuri, joka soveltuu kaikkeen liikkuvaan korkeapainepesuun. Korkeapainevesipumppu soveltuu myös pölynsidontaan, esimerkiksi kadunpesulaitteena.

Lue lisää

 

Nostomagneetit

Nostomagneetit

Magneetilla voidaan kerätä ja käsitellä kätevästi metalliromua, takkirautaa, harkkoja ja levyjä sekä muuta rautametallimateriaalia. Tuotteita on saatavilla 8 600–62 200 kg pitovoimalla.

Lue lisää

Hydrauli- kompressorit

Hydraulikompressori

Hydraulisella kompressorilla voidaan hydraulivoima muuttaa korkealaatuiseksi paineilmaksi. Näin saadaan paineilmaa puhdistustyöhön, paineilmatyökaluille tai renkaiden täyttöön suoraan työkoneelta.

Lue lisää

 

Hydrauliset magneetti-generaattorit

Hydrauliset magneettigeneraattorit

Magneettigeneraattorilla voidaan työkoneen hydraulivoima muuttaa nostomagneetin tarvitsemaksi sähkövoimaksi. Kompaktin ja tehokkaan hydraulisen nostomagneettigeneraattorin ja nostomagneetin avulla työkoneella voidaan nostaa rautametallisia kuormia.

Lue lisää

Missä tahansa - Koska tahansa - Millä käyttövoimalla tahansa